İstanbul turizmin başkenti olma yolunda ilerliyor

• 30 Kasım 2023
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’u turizmin başkenti yapma vizyonuyla çalışmalarına devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM, İstanbul City Card’a yeni özellikler ekledi. İstanbul’un değerli yapılarını ve ünlü mekânlarını gezmek isteyen turistler için yönlendirici bir rota ve rehber kitiyle turistlerin kullanımına sunulan İstanbul City Card’a şehir hatlarıyla boğaz turu ve Kültür A.Ş.’ye bağlı müzelere giriş hizmeti eklendi. İstanbul City Card, İstanbul’un eşsiz doğasını gösteren şehir hatlarıyla boğaz turu, Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Miniatürk, Panorama 1453 ve müzelere giriş imkânı sunuyor. Kart kullanıcıları, tercih ettikleri gün sayısına göre şehiriçi toplu ulaşım araçlarında sınırsız geçiş hakkı kazanıyor.