Kapaklı Engelsiz Yaşam Merkezi hizmete sunuldu

• 30 Kasım 2023
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete sundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni vatandaşların hizmetine sundu. Merkezde, psikolog ve sosyal hizmet uzmanları tarafından vatandaşlara psikososyal destek veriliyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Engelsiz Yaşam Merkezi, bölgedeki çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Göreve geldiğimiz günden bu yana çalışmalarımızı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdik. Vatandaşların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduk, bize ihtiyaç duyan her vatandaşımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz,” dedi.