Karşıyaka Belediyesi Hatay ile dayanışma içinde

• 30 Kasım 2023
Karşıyaka Belediyesi, Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi, depremde ağır hasar gören Hatay’a yardım etmek amacıyla yardım gecesi düzenledi.

Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi, depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için yardım gecesi düzenledi. UNESCO Hatay Gastronomi Evi’nden gelen konuk şefler ve Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi’nin şefleri tarafından hazırlanan Hatay lezzetleri, bu özel yardım gecesinde misafirlere sunuldu. Etkinliğe, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, CHP Karşıyaka ilçe yönetimi, Karşıyaka, Aliağa, Buca, Foça ve Konak Belediyesi meclis üyeleri, Defne Eğitim ve Yaşam Derneği ve derneğin burs verdiği Hataylı öğrencilerle çok sayıda yardımsever vatandaş katıldı.