Kartal Belediyesi’nde kasım ayı kültür sanat etkinleriyle geçti

• 30 Kasım 2023
Kartal Belediyesi, kasım ayı boyunca düzenlediği kültür-sanat etkinlikleriyle dikkat çekti.

Kartal Belediyesi, kasım ayı programı kapsamında kültür-sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Türk şiirinin unutulmaz ismi Orhan Veli Kanık’ın hayatını ve şiirlerini anlatan “Bir Garip Orhan Veli” adlı müzikal tiyatro oyunu, Soğanlık Kültür Merkezi’nde izleyicilerle buluştu. Yazar Murathan Mungan’ın yazdığı oyun, ünlü oyuncu Reha Özcan tarafından sahnelendi. İzleyicilerden yoğun ilgi gören müzikal tiyatro performansı, Orhan Veli’nin derin dünyasını ve şiirlerine duyulan hayranlığı yansıttı. Aşık Hasan Papur ise, “Adım Adım Anadolu Türküleri” konseriyle Kartallı sanatseverlere müzik ziyafeti verdi.