Kuşadası Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında

• 30 Kasım 2023
Kuşadası Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, ülke genelinde uzun süredir devam eden ekonomik kriz sebebiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekonomik destek ve gıda paketleri hazırlatıyor. İhtiyaç sahibi aileler için hazırlanan asgari 30 günlük temel gıda paketlerinin dağıtımına yakın zamanda başlanacak. Sosyal belediyecilik alanında başarılı projelere imza atan Başkan Ömer Günel, bu kış da Kuşadası’nda hiç kimsenin yatağa aç girmesine müsaade etmeyeceklerini belirtti. Başkan Günel, “İhtiyaç sahibi hemşerilerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda ekonomik destek projeleri ve gıda paketleri hazırlıyoruz,” dedi.