Mezitli Belediyesi, vatandaşların giyim ihtiyacında yanında

• 30 Kasım 2023
Mezitli Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ücretsiz giyim mağazası açtı.

Mezitli Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve dayanışma ruhunu güçlendirmek amacıyla çok önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. 6 Şubat depreminin ardından Mezitli’ye yerleşen vatandaşlar için örnek çalışmalar yürüten Mezitli Belediyesi, AFAD tarafından gönderilen kışlık kıyafetlerin dağıtımı için ücretsiz giyim mağazası açtı. Giyim mağazası, öncelikle deprem bölgesinden ilçeye gelen vatandaşların kıyafet ihtiyacını karşılayacak. Mezitli’de yaşayan, hane başı aylık geliri 18.000 TL ve altında olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarla emekli desteğinden yararlanan vatandaşlar da kıyafet yardımından faydalanabilecek.