Sarıyer Belediyesi görme engelli vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor

• 30 Kasım 2023
Sarıyer Belediyesi, görme engelli vatandaşların karşılaştığı zorluklara dikkat çekmek amacıyla etkinlik düzenledi.

Sarıyer Belediyesi, görme engelli vatandaşların karşılaştığı zorluklara dikkat çekmek amacıyla Altı Nokta Körler Vakfı ve Uluslararası Lions 118-T Yönetim Çevresi Federasyonu işbirliğiyle etkinlik düzenledi. Etkinlikte bir araya gelen görme engelli vatandaşlara, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Altı Nokta Körler Vakfı Direktörü Oya Sebük, İSOBDER Başkanı Erol Örkçü, Uluslararası Lions 118-T Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Hale Alankuş ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. İstanbul Sportif Olta Balıkçılar Derneği üyeleriyle birlikte balık tutan görme engelli vatandaşlar keyifli vakit geçirdi.