Uluslararası Tarsus Kukla Festivali’nin ikincisi sona erdi

• 30 Kasım 2023
Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun düzenlediği 2. Uluslararası Tarsus Kukla Festivali sona erdi.

Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun düzenlediği 2. Uluslararası Tarsus Kukla Festivali, binlerce kişiyi ağırladı. Festival, birbirinden değerli kukla sanatçılarını ve kukla oyunlarını vatandaşlarla buluşturdu. Tarsuslu çocukların doyasıya eğlendiği, eğlenirken öğrendiği etkinlikler, ailelerin de beğenisini kazandı. Festival, İspanya’nın “The Bellhop” oyunuyla başladı. Ardından, Ankara Tiyatro Tempo’nun “Bremen Orkestrası” oyunu, İstanbul Flanör Kukla’nın “Üç Günlük Dünyada Muhsin Bey” oyunu, İstanbul Kadro Pa’nın “Ponçi, Posti, Dosti ve Pappi” oyunu, Arjantin’in “Maletas Magicas” oyunu, İzmir'den gelen Vantrolog Ecem Yüksel’in “Ecem ile Çilek” oyunu,  İstanbul Şehir Tiyatroları’nın “Karagöz Çiftlik Bekçisi” oyunu, Rusya’dan “Theatre İn The Pocket” oyunu, Tarsus Şehir Tiyatrosu’nun “Masal Gülleri” oyunu, İstanbul Emre Saka Kukla Atölyesi’nin “Naif Bey ve Yaveri” oyunu vatandaşlarla buluştu.