Üreticilerin plastik kasa sorunu çözülüyor

• 30 Kasım 2023
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, üreticilerin ürün taşıma ve depolama sürecinde yaşadığı plastik kasa sorununu çözecek plastik kasa üretim tesisini hizmete açtı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Mihalgazi ve Sarıcakaya ilçelerinde örtü altı tarımla geçimini sağlayan üreticilerin ürün taşıma ve depolama sürecinde yaşadığı plastik kasa sorununu çözecek plastik kasa üretim tesisini hizmete açtı. Tesisin açılışında konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “Plastik kasa üretim tesisini, üreticilerin üretim maliyetlerini bir nebze olsun azaltabilmek için hayata geçirdik. Tesisin bölgeye hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.