Antalya Büyükşehir Belediyesi alternatif üretim modellerini üreticilerle buluşturuyor

• 29 Aralık 2023
Antalya Büyükşehir Belediyesi, ekonomik değeri yüksek, alternatif üretim modellerini üreticilerle buluşturmaya devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yerelden kalkınma hedefiyle üreticilere desteğini sürdürüyor. Üreticiler, ekonomik değeri yüksek, tıbbi ve aromatik bitki üretimine teşvik ediliyor, aynı zamanda hibe çalışmalarından yararlanabiliyor. Elmalı’da üreticilere 1.300 adet aronya bitkisi ücretsiz dağıtıldı. Çukurelma, Armutlu ve Eskihisar Mahalleleri’nde dağıtılan aronya fidanlarının yerel üretime ve ekonomiye kazandırılması hedefleniyor.