“Avcılar’ın Dilinden” kitabının lansmanı yapıldı

• 29 Aralık 2023
Avcılar Belediyesi tarafından hazırlanan “Avcılar’ın Dilinden” adlı kitabın lansmanı yapıldı.

Avcılar’ın yerel tarihi açısından önem taşıyan “Avcılar’ın Dilinden” adlı kitap için lansman ve sergi programı düzenlendi. Kitapta, Avcılar’ın on mahallesinden 134 yerli vatandaş anılarını anlattı. Kitabın hazırlanma sürecine, eski Avcılar Belediye Başkanı Tahsin Salihoğlu’ndan Rıfat Ilgaz’ın oğlu, yazar Aydın Ilgaz’a kadar birçok isim katkıda bulundu. Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.