Başkan İlkay Girgin Erdoğan: “Bu, Karaburun’daki işbirliğinin bir sonucudur”

• 29 Aralık 2023
Karaburun Belediyesi, diyaliz merkezi açtı.

Karaburun Belediyesi ve Türk Anneler Derneği Mordoğan Şubesi işbirliğiyle altı ay önce başlatılan Karaburun Devlet Hastanesi’ne diyaliz merkezi kazandırmak için başlatılan kampanyada hedefe ulaşıldı. İlçeye en yakın diyaliz merkezi Urla’daydı. Karaburun’daki diyaliz merkezi sayesinde diyaliz hastaları yolculuk zahmetinden kurtuldu. Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, “Bu, Karaburun’daki işbirliğinin bir sonucudur. Altı cihazla sağlık hizmetine başlayan merkez, diyaliz tedavisine ihtiyaç duyan hastalara ve ailelerine hayırlı olsun, katkıda bulunan tüm kurumlara, sivil toplum kuruluşlarına ve kişilere teşekkür ediyorum,” dedi.