Değişören ve Yenikent Mahalleleri arasındaki yol yeniden yapıldı

• 29 Aralık 2023
Seyitgazi Belediyesi ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Değişören ve Yenikent Mahalleleri arasındaki yol yeniden yapıldı.

Seyitgazi Belediyesi ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliğiyle Değişören ve Yenikent Mahalleleri arasına bağlantı yolu yapıldı. Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, altyapı zemin iyileştirme çalışmalarını yakından takip etti. Başkan Tepe, “Bu yol, mahalle sakinleri tarafından çok sık kullanılıyor. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’le yaptığımız istişareler sonucunda iyileştirme çalışmalarını başlattık. Amacımız, tüm mahallelerin sorunlarını hızlıca çözmek,” dedi.