Dil ve Konuşma Terapisi Merkezi çalışmalara devam ediyor

• 29 Aralık 2023
Tepebaşı Belediyesi Dil ve Konuşma Terapisi Merkezi, çalışmalarına devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi, bölge halkına her alanda hizmet sunmaya devam ediyor. Tepebaşı Belediyesi Dil ve Konuşma Terapisi Merkezi, Melih Savaş Yaşam Köyü’nde çalışmalarını sürdürüyor. Merkezde, uzman dil ve konuşma terapistleri hizmet veriyor, konuşma sesi bozuklukları, akıcılık bozuklukları, ses bozuklukları, özgül öğrenme güçlüğü, beslenme ve yutma bozuklukları, dudak damak yarığı ve rezonans bozukluklar, yetişkin dil bozuklukları, motor konuşma bozuklukları tedavi ediliyor. Haftada bir gün, 40 dakika süren seanslarla 90 kişiye danışmanlık hizmeti verilebiliyor.