Fintech Factory Hızlandırma Programı’nın ilk mezunları yatırımcılarla buluştu

• 29 Aralık 2023
Ataşehir Belediyesi’nin başlattığı Fintech Factory Hızlandırma Programı’nın ilk mezunları, yatırımcılarla buluştu.

Fintech Factory Hızlandırma Programı kapsamında geliştirilen girişimci fikirler, Ataşehir Belediyesi Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi Inovata’da sunuldu. “Demo Day” etkinliğinde girişimciler sunum yaptı. Etkinlikte, üç farklı panel de düzenlendi. OBSS Ventures, Startup Wise Guys, Fintechtime, Egirişim kurumlarında görev alan panelistler, katılımcılarla bir araya geldi. Girişimcilik uzmanları, sektör temsilcileri ve yatırımcılar tarafından hazırlanan çok yönlü bir program olma özelliğini taşıyan Fintech Factory Hızlandırma Programı’na dahil olan girişimciler, lokal ve global paydaş şirketlerle işbirliği yapma fırsatına, eğitim, mentorluk, iş bağlantıları, yatırımcılara erişim, ücretsiz ofis alanı imkânına sahip oldular.