Karşıyaka Belediyesi eğitim alanında çalışmalarına devam ediyor

• 29 Aralık 2023
Karşıyaka Belediyesi, sosyal hizmet anlayışıyla eğitim alanında projeler üretiyor.

Karşıyaka Belediyesi, çocukların sağlıklı, çağdaş, eğitimli ve aydınlık bireyler olarak geleceğe hazırlanması için çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda anne sütü konusunda farkındalık yaratan çalışmalar, bebek bakım odaları ve “Karşıyaka95” projesi hayata geçirildi. Ayrıca çocuk gelişiminin en önemli dönemi olan ilk üç yaş sürecinde bebeklere ve ailelerine destek veriliyor. Ücretsiz eğitimler, Karşıyaka Belediyesi İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM) ve Vecdi Altay Çocuk Kulübü’nde veriliyor. Her yıl yüzlerce çocuğun ve gencin gelişimine katkıda bulunuluyor.