Menteşe Belediyesi, yılbaşı kermesi düzenldi

• 29 Aralık 2023
Menteşe Belediyesi, yılbaşı kermesi düzenledi.

Menteşe Belediyesi bünyesindeki eğitimlere katılan kursiyerlerin el emeği ürünlerinin sergilendiği yılbaşı kermesi, vatandaşların beğenisine sunuldu. Vatandaşlar, kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği ürünlerin sergilendiği stantları ziyaret etti. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yaz döneminde çocuklara, kış döneminde de yetişkinlere yönelik kurslar açtıklarını belirterek, “Kursiyerler, seçtikleri branşta eğitim alıp sosyalleşiyor, kermeste sergiledikleri ürünleri satarak gelir elde ediyor. Tüm vatandaşları, kursiyerlerin el emeği, göz nuru ürünlerini sergileyecekleri yılbaşı kermesine bekliyorum,” dedi.