MUBİM vatandaşların hizmetine sunuldu

• 29 Aralık 2023
Hatay Büyükşehir Belediyesi, Muhtarlık Bilgi Sistemi’ni (MUBİM) vatandaşların hizmetine sundu.

Vatandaşların sorunlarını daha hızlı çözmek amacıyla geliştirilen Muhtarlık Bilgi Sistemi, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından geliştirildi. Muhtarlar, cep telefonlarına indirdikleri uygulama aracılığıyla vatandaşların taleplerini ilgili birime iletiyor. Muhtarlardan gelen talep ve şikâyetler, sorumlu daire başkanlıkları ve yetkililer tarafından değerlendiriliyor, vatandaşlara geribildirim yapılıyor. Sistem, internet altyapısının olmadığı yerlerde de iletişim imkânı sunuyor.