Narlıdere Belediyesi eğitime destek olmak için konser düzenledi

• 29 Aralık 2023
Narlıdere Belediyesi, eğitime destek konseri düzenledi.

Narlıdere Belediyesi ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Narlıdere Şubesi işbirliğiyle düzenlenen “Türk Sanat Müziği Eğitime Destek Konseri”, sanatseverleri ve eğitim gönüllülerini bir araya getirdi. Yaklaşık üç saat süren konsere, Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü Süheyda Tuğbay, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Durgun, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Müzik direktörlüğünü Ferda Yılmaz’ın üstlendiği, Mustafa Güler ve Selçuk Gürkan’ın solist olarak sahne aldığı anlamlı gece, sanatseverlere müzik ziyafeti yaşattı.