Tunç Başaran’ın adı belgeselle yaşayacak

• 29 Aralık 2023
Bandırma Belediyesi, Türk sinemasının önemli yönetmenlerinden Tunç Başaran’ın adına belgesel film çekti.

Türk sinemasının önemli yönetmenlerinden Tunç Başaran anısına “Ölümsüz Olan Sadece Sevgidir” adlı belgesel film çekildi. “Abuzer Kadayıf”, “Uçurtmayı Vurmasınlar”, “Piano Piano Bacaksız”, “Uzun İnce Bir Yol” ve daha pek çok unutulmaz filmi sinema sektörüne kazandıran kıymetli yönetmen Tunç Başaran, vefatının dördüncü yılında anıldı. Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, “Tunç Başaran hem Bandırma hem de Türkiye için kıymetli bir insandır. Eminim ki, hepimizin hayatında önemli bir yere sahiptir. Tunç Başaran’ı sevgi ve saygıyla anıyorum,” dedi.