Divriği Belediyesi afet bölgesiyle dayanışma içinde

• 20 Şubat 2023

Sivas Divriği Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen depremlerin ardından deprem bölgelerine desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda 20 Şubat 2023 itibarıyla Sivas Divriği Belediyesi tarafından;

●    Adıyaman’a 2 araç, insani yardım taşıyan 2 tır/kamyon, 200 battaniye, 50 hijyen paketi ve 15 personel,
●    Malatya’ya 8 araç, insani yardım taşıyan 5 tır/kamyon, 1 ikram aracı, 2.500 battaniye, 150 ısıtıcı/soba, 1.000 hijyen paketi ve 30 personel gönderildi.

*Belediye Gazetesi’nin deprem özel sayısında yer alan veriler, CHP’li belediyelerin 19 Şubat 2023 itibarıyla CHP Genel Merkez’e ilettiği verilerden oluşmaktadır.