Kemalpaşa Belediyesi deprem bölgelerine desteğini sürdürüyor

• 20 Şubat 2023

Artvin Kemalpaşa Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen depremlerin ardından deprem bölgelerine desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda 20 Şubat 2023 itibarıyla Artvin Kemalpaşa Belediyesi tarafından Gaziantep’e, insani yardım taşıyan 3 tır/kamyon, 500 battaniye, 100 ısıtıcı/soba, 100 hijyen paketi ve 2 personel gönderildi.

*Belediye Gazetesi’nin deprem özel sayısında yer alan veriler, CHP’li belediyelerin 19 Şubat 2023 itibarıyla CHP Genel Merkez’e ilettiği verilerden oluşmaktadır.