Sultanhisar Belediyesi deprem için desteğini sürdürüyor

• 20 Şubat 2023

Aydın Sultanhisar Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen depremlerin ardından deprem bölgelerine desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda 20 Şubat 2023 itibarıyla Aydın Sultanhisar Belediyesi tarafından Adıyaman’a, insani yardım taşıyan 4 tır/kamyon, 700 battaniye, 60 ısıtıcı/soba ve 300 hijyen paketi gönderildi.

*Belediye Gazetesi’nin deprem özel sayısında yer alan veriler, CHP’li belediyelerin 19 Şubat 2023 itibarıyla CHP Genel Merkez’e ilettiği verilerden oluşmaktadır.