Antalya Büyükşehir istihdam köprüsü oluyor

• 6 Şubat 2023
Antalya Büyükşehir Belediyesi, iş arayanlarla işverenler arasında köprü oluyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İş Danışmanlık Ofisi, 2022 yılında da iş arayanlarla işverenleri bir araya getirdi. Özel sektörde faaliyet gösteren firma temsilcileriyle görüşmeler yapan İş Danışmanlık Ofisi, firmaların açık pozisyonlarını bir havuzda topluyor. Özel sektörde çalışmak üzere başvuruda bulunan vatandaşlar, mesleki yeterliliklerine göre firmalara yönlendiriliyor. Firmalar, işin uygunluğuna göre vatandaşları işe yerleştiriyor. Özel sektörde çalışmak için başvuruda bulunan 3.447 vatandaştan 2.427’sini eğitimine, mesleğine ve becerilerine göre iş görüşmelerine yönlendiren İş Danışmanlık Ofisi, 2022 yılında 2.106 vatandaşın özel sektörde istihdam edilmesini sağladı.