Avcılar Belediyesi ekipleri, karla mücadele hazırlıklarını tamamladı

• 6 Şubat 2023
Avcılar Belediyesi ekipleri, Avcılar Belediyesi ekipleri, İstanbul’da etkili olması beklenen kar yağışı öncesinde ilçede olumsuz bir durum yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul’da etkili olması beklenen kar yağışı öncesinde ilçede olumsuz bir durum yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor. 70 araç, 400 personel, 1.700 ton tuz ve solüsyonla karla mücadele hazırlıkları tamamlandı. Vatandaşlar, olası olumsuzluklarda Avcılar Belediyesi Çağrı Merkezi’nin 444 69 89 numaralı telefonuna 7/24 ulaşabilecek. Ekipler, ilçe genelinde buzlanmaya da anında müdahale edecek. Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Vatandaşların herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaması için ilçe genelinde 7/24 esasına göre teyakkuz hâlinde olacağız ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz,” dedi.