Balkan Göçmenleri Çalıştayı sona erdi

• 6 Şubat 2023
Bandırma Belediyesi ve Balkan Göçmenleri Derneği Bandırma Şubesi işbirliğiyle düzenlenen “Balkan Göçmenleri Çalıştayı” sona erdi.

Mübadelenin 100. yıldönümü kapsamında düzenlenen çalıştayda, mübadillerin yaşadığı sorunlar ele alındı, fikir alışverişinde bulunuldu. Çalıştaya katılım yoğun oldu. Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen çalıştaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Genel Merkezi Balkan Masası Başkan Yardımcısı ve CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Birol Şahin, BALGÖÇ Bursa Genel Başkanı Prof. Dr. Emin Balkan, Bandırma BALGÖÇ Şube Başkanı İlhan Özer, Balkan Masası temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.