Başkan Köse: “Ürettiğini Safranbolu için kullanan bir belediyeyiz”

• 6 Şubat 2023
Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Atölyeler Şefliği, çalışmalarına devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi, üreten belediye anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor. Belediyenin atölyesinde, park kamelyasından oturma bankalarına, kütüphane mobilyalarına kadar birçok kent mobilyası yapılıyor. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, kent mobilyası üretiminde dışa bağımlılığı sona erdirmeyi hedeflediklerini belirtti, “2022 yılında parklar için kamelya, oturma grupları, park mobilyaları imal ettik, bu mobilyaların montajını yaptık. Üç yılı aşkın süredir üreten, ürettiğini Safranbolu için kullanan bir belediyeyiz,” dedi.