“Bugün Köydeyiz” toplantıları devam ediyor

• 6 Şubat 2023
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Bugün Köydeyiz” toplantılarına devam ediyor.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Bugün Köydeyiz” toplantıları kapsamında köyleri ziyaret etmeye devam ediyor. Ceyhan’ın tüm köylerini adım adım gezen, vatandaşların sorunlarını dinleyen, bu sorunlara çözüm üreten Başkan Hülya Erdem, “Sorunları dinliyor, dertlere derman oluyoruz,” dedi. Ceyhan Belediyesi’nin sosyal demokrat belediyecilik anlayışından taviz vermeden, insan odaklı çalışmaları şiar edindiğini dile getiren Başkan Erdem, “İlçemizdeki mahallelerde ve köylerde yaşayan vatandaşlarla daima bir arada olacağız, dertleşeceğiz, konuşacağız, sorunları yerinde tespit edip çözüm üreteceğiz,” diye konuştu.