Büyükçekmece’ye Kore Evi yapılacak

• 6 Şubat 2023
Büyükçekmece Belediyesi ve Cheonan Belediyesi işbirliğiyle “Kore Evi” yapılacak.

Büyükçekmece Belediyesi’nin kardeş belediyesi Cheonan Belediyesi işbirliğiyle Büyükçekmece’ye “Kore Evi” yapılacak. Kore Cumhuriyeti Chungcheongnam-Do bölgesinin Belediye Meclis Başkanları Derneği, Cheonan Belediyesi Meclis Başkanı Jeoung Dohee, 16 kentin meclis başkanları ve 21 meclis üyesi Büyükçekmece Belediyesi’ni ziyaret etti. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Kore Evi’nin kardeş şehir ilişkisinde önemli bir simge olacağını belirtti. Başkan Hasan Akgün, “Birlikte iyi bir projeye imza attık. Burada öncelikle ilçemizde yaşayan Kore gazisi büyüklerimizi ve ailelerini ağırlayacağız. Savaş zamanından kalan malzemeler Kore Evi’nde sergilenecek,” dedi.