Doğanın Dilini Anla projesine hazırlıklar başlıyor

• 6 Şubat 2023
Hatay Büyükşehir Belediyesi, “Doğanın Dilini Anla” projesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Samandağ Belediyesi’nin meclis üyesi Sinem Kayıkçı’nın Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne sunduğu “Doğanın Dilini Anla” projesi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın onayıyla hayata geçiyor. Projeye, Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ev sahipliği yapacak. “Doğanın Dilini Anla” projesi kapsamında toplantılar düzenlenecek. Hazırlanacak kongre için alanında uzman kişilerden ve yetkililerden destek istenecek. Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, projeye destek olmak ve katkıda bulunmak isteyen veterinerleri, hayvanseverleri ve çevre aktivistlerini toplantıya davet etti.