Halk Ekmek Fabrikası ilklere imza atıyor

• 6 Şubat 2023
Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, ilklere imza atıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, EGO otobüsünden dönüştürülen “Başkent Mobil Market” aracılığıyla Ankara’nın 25 ilçesine ulaşacak. %100 yerli besi hayvanlarından temin edilen et, kıyma ve tavuk ürünleri, “Başkent Mobil Market” ve “Başkent Market” aracılığıyla uygun fiyattan satışa sunulacak. Ankara Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Tamer Eski, “Yeni bir uygulamayı daha hayata geçiriyoruz. Ankaralı hemşerilerimize destek olmak amacıyla fiyat indirimine gitmeyi uygun gördük. Tasarımını ve dönüşümünü gerçekleştirdiğimiz bu otobüse ‘Başkent Mobil Market’ ismini veriyoruz. Ramazan ayının sonuna kadar Ankara’nın 25 ilçesinde uygun fiyatlı kırmızı et ve beyaz et satışı yapacağız,” dedi.