İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bir ödül daha

• 6 Şubat 2023
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ESHOT Genel Müdürlüğü, Gümüş Saat Kulesi Ödülleri’ne layık görüldü.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ESHOT Genel Müdürlüğü, Menderes Gastronomi, Kültür ve Tanıtım Festivali kapsamında Anadolu Üniversitesi Mezunları Derneği tarafından verilen Gümüş Saat Kulesi Ödülleri’ne layık görüldü. Kültür, sanat ve sosyal hizmetler alanlarındaki halkçı politikaları ve başarılı çalışmaları nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne verilen ödülü, Kültür Sanat Dairesi Başkanı Ceren Umay aldı. 180 otobüsü hurdaya ayırmak yerine baştan aşağı yenileyerek Türkiye’nin dört bir yanındaki il ve ilçe belediyelerine hibe eden ESHOT Genel Müdürlüğü de toplum yararı gözeten çalışması nedeniyle ödüle hak kazandı.