İzmit Belediyesi Bağ Projesi kadınlara destek oluyor

• 6 Şubat 2023
İzmit Belediyesi, Bağ Projesi’yle kadınlara destek oluyor.

İzmit Belediyesi’yle Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği işbirliğiyle hayata geçirilen Bağ Projesi’nin eğitimleri devam ediyor. İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, kadınların sosyal hayatta ve iş hayatında yer almasına önem veriyor, Bağ Projesi’ni KOİDER’le ortaklaşa yürütüyor. “İzmit Kadın Girişimcilerini Arıyor” sloganıyla devam eden projede eğitim almaya hak kazanan 16 kadın, İzmit Kadın Girişimciler Merkezi’nde eğitim alıyor. İthalat, ihracat, kaynak yönetimi, markalaşma, ticari faaliyetlerde hukuki sorunlar ve çözüm yolları, e-ticaret gibi birçok konuda eğitim alan kadınlara alanında uzman isimler yardımcı oluyor.