Kemer Belediyesi, e-devlete bağlanıyor

• 6 Şubat 2023

Kemer Belediyesi ve Saysis Bilgisayar Sistemleri Tic. Ltd. Şti.’yle yapılan anlaşma kapsamında Kemer Belediyesi’nin otomasyon sistemi yenileniyor. Kemer Belediyesi, “starcities” otomasyon sisteminin 2023 versiyonunun entegre edilmesinden sonra vatandaşlara daha kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmet verecek. Web tabanlı sistem, vatandaşların belediyeye gitmeden tüm işlemlerini gerçekleştirmesini sağlayacak. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, kurulacak sistemin 2023 versiyonu olacağını belirtti.