Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi çocukların gelişimine destek oluyor

• 6 Şubat 2023
Çankaya Belediyesi Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi, 0-3 yaş arasındaki çocukların bilişsel gelişimine destek veriyor.

Çankaya Belediyesi, bebeklere yönelik kütüphane hizmeti veriyor. Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi, 0-3 yaş arasındaki çocukların bilişsel gelişimine katkıda bulunuyor. Bebekleri kitaplarla buluşturan Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi’nde, 0-3 yaş arasındaki çocuklar için etkinlikler düzenleniyor. Kütüphanede, 0-3 yaş arasındaki çocuklar görsel okuma döneminde faydalanacakları oyuncaklar ve dokunmatik kitaplar yer alıyor. Uzmanlar tarafından ebeveynlere kişisel gelişim eğitimleri de veriliyor. Randevu sistemiyle hizmet veren Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi’nin iç mekânı da özel tasarlandı.