Muğla Büyükşehir Belediyesi hasta yakınlarının yanında

• 6 Şubat 2023
Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelen ihtiyaç sahibi hastaları ve hasta yakınlarını misafir ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tetkik ve tedavi için gelen ihtiyaç sahibi hastaları ve hasta yakınlarını misafir ediyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir günden daha fazla tedavi göreceğini belgeleyen hastalar ve hasta yakınları, 444 48 01 numaralı çağrı merkezi üzerinden Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne başvurabiliyor. Sağlık kuruluşunda tedavi gördüğünü beyan eden vatandaşlar, tedavi süresince Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin anlaşmalı olduğu otellerde misafir ediliyor. Vatandaşlar, kaldıkları otelin tüm hizmetlerinden de yararlanabiliyor.