Muratpaşa Belediyesi spor okullarında yeni dönem kayıtları başladı

• 6 Şubat 2023
Muratpaşa Belediyesi’nin spor okullarında yeni dönem kayıtları başladı.

Muratpaşa Belediyesi’nin “Sağlıklı Muratpaşa Hareketi” kapsamında hayata geçirdiği spor okullarında ilkbahar dönemi için kayıtlar başladı. 6 Şubat-18 Haziran arasında çocuklar ve gençler için 16, yetişkinler için de 8 branşta kurslar açılacak. 444 80 07 numaralı Turunç Masa Çağrı Merkezi ve belediyenin internet sitesi üzerinden kayıt yaptırılabilecek. Çocuklar ve gençler için futbol, tenis, basketbol, voleybol, hentbol, jimnastik, karate, judo, badminton, squash, güreş, masa tenisi, yüzme, triatlon ve buz pateni kursları da açılacak. Yetişkinlere yönelik tenis, badminton, squash, fitness, su jimnastiği, yoga ve pilates eğitimleri bu dönemde de devam edecek.