Öz: “İyi tarım uygulamalarına öncelik verdik”

• 6 Şubat 2023
Başkan Bülent Öz, Çan Belediyesi’nin tarıma yönelik çalışmalarını Belediye Gazetesi’ne anlattı:

İyi tarım uygulamalarına yönelik girişimlerde bulunduk. Belediyemizin öncülüğünde kurulan kooperatif bünyesinde markalaşmaya ve satışa ilişkin örneklendirme çalışmaları yapıldı. Belediyemizin başkanvekili Harun Arslan, Çan Süt Üreticileri Birliği’nin başkanıdır, tarım ve hayvancılık konusunda ilçemizde ticari faaliyetler yürütmektedir, ilçe genelinde üreticilere katkısı olacak projeleri hayata geçirmiştir.

Ülkemizin önde gelen tarım uzmanlarıyla birlikte seminerler ve toplantılar düzenlemeyi planlıyoruz. Yerel seçimler öncesinde tarım ve hayvancılık fuarlarıyla festivaller düzenlemeyi hedefliyoruz. Partimizin tarım politikalarına uygun olarak tarımsal destek çalışmalarını sürdüreceğiz.