Sultanbeyli 100. Yıl Spor Kompleksi hizmete sunuldu

• 6 Şubat 2023
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Sultanbeyli Belediyesi işbirliğiyle “Sultanbeyli 100. Yıl Spor Kompleksi” hizmete sunuldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “300 Günde 300 Proje” maratonu kapsamında Mimar Sinan Mahallesi’nde hizmete alınan yaklaşık 40 dönümlük spor kompleksini, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin spor okullarında eğitim gören öğrencilerle birlikte hizmete açtı. Başkan Ekrem İmamoğlu, “İstiyoruz ki, sağlıklı olun, sporla kalın, sporcu olun. İlla yarın iyi bir futbolcu olmayabilirsiniz, iyi bir tenis oyuncusu olmayabilirsiniz, ama doktor da olsanız, öğretmen de olsanız, belediye başkanı da olsanız, bu güzel eğitimlerin hepsi size katkıda bulunacak. Onun için lütfen buralara gelin ve bizimle beraber olun, iyi eğitimler alın,” dedi.