8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde dayanışma kahvaltısı

• 13 Mart 2023
Balçova Belediyesi, deprem bölgelerinden gelen kadınlar için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde dayanışma kahvaltısı düzenledi.

Balçova Belediyesi, deprem bölgelerinden gelen kadınlar için bir etkinlik düzenledi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ndeki dayanışma kahvaltısına, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa’dan gelen kadınlar ve yakınları katıldı. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, CHP Balçova İlçe Başkanı Murat Aküzüm ve belediye meclis üyeleri, konuklarla tek tek görüştü, onların taleplerini dinledi, çocuklara hediyeler verdi. Başkan Çalkaya, birlikte mücadele edip bu afetin yaralarını saracaklarını ifade etti.