Bozüyük Belediyesi’nden tramvay sürücülerine yangın eğitimi

• 13 Mart 2023
Bozüyük Belediyesi, “Kılavuz Raylı Sistem Nostaljik Tramvay Projesi” kapsamında görev yapacak tramvay sürücülerine yangın eğitimi verildi.

Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde görevli personel tarafından “Kılavuz Raylı Sistem Nostaljik Tramvay Projesi” kapsamında görev yapacak kadın vatmanlara uygulamalı yangın eğitimi verildi. İtfaiye Müdürlüğü’nün bahçesinde yapılan eğitim çalışmasında, yangına karşı alınacak önlemler, yangın çeşitleri ve olası yangın durumunda neler yapılması gerektiği hakkında bilgi verildi. Yangın tüpünün nasıl kullanılması gerektiği anlatıldı, kullanımı uygulamalı olarak gösterildi.