Çorlu Belediyesi’nden fotoğraf yarışması

• 13 Mart 2023
Çorlu Belediyesi, ilçe tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla ulusal düzeyde ikinci kez fotoğraf yarışması düzenleniyor.

İlçenin farklı özelliklerini fotoğraflara yansıtmayı, fotoğraf sanatına ve sanatçılarına katkı sağlamayı, uluslararası düzeyde ilçeyi tanıtmayı amaçlayan Çorlu Belediyesi, 2017 yılından sonra ikinci kez “Çorlu” konulu ödüllü bir fotoğraf yarışması düzenliyor. Katılımın ücretsiz olduğu yarışmada 18 yaş üstü fotoğraf sanatçıları, Çorlu’da çektikleri fotoğraflarla dijital renkli ya da siyah-beyaz olarak tek kategoride yarışacak. Çorlu Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen yarışmada, fotoğraf sanatçıları Arif Tekin, Gılcan Mete Delibay, İsmail Akar, Selahattin Kalaycı ve Serdar İyiiz jüri koltuğuna oturacak. Yarışmada birincilik ödülü 8.000 TL, ikincilik ödülü 6.000 TL, üçüncülük ödülü 4.000 TL ve mansiyon ödülü 3.000 TL olacak. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından onaylanan ve yarışma takvimine dahil edilen 2. Ulusal Çorlu Fotoğraf Yarışması’na katılım 8 Mayıs 2023 tarihinde sona erecek.