Edremit Belediyesi Altınolukspor’un hedefi şampiyonluk

• 13 Mart 2023
Edremit Belediyesi Altınolukspor, TVF Kadınlar 1. Ligi’nde şampiyonluk hedefliyor.

TVF Kadınlar 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden iki Körfez temsilcisi, Havran Koca Seyit Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Sultanlar Ligi’ni hedefleyen Edremit temsilcisi Altınoluk Voleybol Takımı, ligin yeni ekiplerinden Nermin Hanım Zeytinliği Havran Belediyespor karşısında set vermeden maçı kazanmayı başardı. Altınolukspor, 18. hafta mücadelesinde deplasmanda Nermin Hanım Zeytinliği Havran Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla 15. galibiyetini alarak üçüncü sıradaki yerini korudu. Altınolukspor, 19. hafta mücadelesinde İzmir temsilcisi AVR Atletik’i konuk edecek.