Efeler Belediyesi depremzedelere psikolojik destek için çalışıyor

• 13 Mart 2023
Efeler Belediyesi, deprem bölgelerinden gelen çocuklara moral vermek ve yıkımın psikolojik etkisini hafifletmek için anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Efeler Belediyesi, deprem felaketinin bıraktığı izleri silmek için çalışmalar yapıyor. Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, dramaturg Serkan Fırtına’nın yazıp yönettiği “Nasreddin Hoca ve Çocuklar” adlı müzikli çocuk oyununu çocuklar için sahneledi. TED Ege Koleji’nde eğitim gören, deprem bölgelerinden gelen misafir öğrencilerin ve okulun öğrencilerinin izlediği oyun, ücretsiz sahnelendi. TED Ege Koleji SKS Koordinatörü ve Beden Eğitimi Zümre Başkanı Sakine Kondu Ertaş, böylesi önemli bir etkinliği düzenleyen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a ve Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularına teşekkür etti.