İstihdam Fuarı düzenledi

• 13 Mart 2023
Beylikdüzü Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadınlar için “İstihdam Fuarı” düzenledi.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, Trakya Salonu’nda kadınlar için özel olarak düzenlenen fuarda, iş arayan çok sayıda kadınla işverenler bir araya geldi. Günün anlam ve önemine uygun olarak karanfillerle karşılanan kadınlar, firma temsilcileriyle görüştü, yazılı başvurunun ardından mülakatlara katıldı. 100’e yakın kişinin başvurduğu fuarda, adaylar uygun pozisyonlara yerleştirilecek. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenlenen İstihdam Fuarı’nın amacına ulaşmasından mutluluk duyduğunu belirtti.