Kırklareli Belediyesi, Avrupa tarafından dördüncü kez ödüle layık görüldü

• 13 Mart 2023

Kırklareli Belediyesi, 2018 yılında “12 Yıldız Şehir Ödülü”, 2020 yılında “Avrupa Yerel Demokrasi Haftası Partner Kuruluş Ödülü”, 2021 yılında “Avrupa Diploması Ödülü”, 2022 yılında da “Avrupa Yerel Demokrasi Ödülü” aldı. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, “Bu ödülün ve bu gururun gerçek sahibi, her zaman bir bütün olduğumuz, hamiyetperver Kırklareli halkıdır. Hemşerilerime bir kez daha şükranlarımı sunuyorum,” dedi.