Kırşehir Belediyesi’nin “Askıda Fatura” kampanyası devam ediyor

• 13 Mart 2023

Ekonomik açıdan zor günler geçiren ve su faturasını ödemekte güçlük çeken vatandaşlar için başlatılan “Askıda Fatura” kampanyası, ihtiyaç sahibi vatandaşlarla hayırsever vatandaşlar arasında köprü görevi görüyor. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “‘Askıda Fatura’ kampanyasını başlatarak ihtiyaç sahibi ailelerle hayırsever vatandaşlar arasında köprü görevi gören bir uygulamayı hayata geçirdik. ‘Askıda Fatura’ kampanyamızla hayırsever hemşerilerimiz, su faturasını ödeyemeyen ihtiyaç sahibi ailelerin su faturasını ödeyebiliyor. Kampanyaya duyarlı olan hemşerilerimize teşekkür ediyorum,” dedi.