Marmaraereğlisi otogarı ve hizmet binası vatandaşların hizmetine sunuldu

• 13 Mart 2023
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Marmaraereğlisi otogarı ve hizmet binası, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Marmaraereğlisi otogarı ve hizmet binası, TESKİ hizmet binasıyla itfaiye hizmet binasından oluşuyor. Otogar hizmet binasında, yazıhaneler, satış alanı, mutfak, depo ve tuvaletler yer alıyor. Teski hizmet binasında, bekleme ve ödeme alanı, fuaye alanı, ofisler, toplantı odası, tesisat, güvenlik ve depo alanları, çay ocağı, sığınak bulunuyor. İtfaiye hizmet binası, itfaiye araçları garaj alanı, ofisler, proje grubu odası, dinlenme ve giyinme alanı, kafe, mescit ve tuvaletlerden oluşuyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Marmaraereğlisi’ne uzun yıllar hizmet edecek önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz,” dedi.