Ödemiş Belediyesi, Defne Belediyesi’ne araç desteği sağladı

• 13 Mart 2023

6 Şubat ve 20 Şubat’ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay’ın Defne ilçesiyle Ödemiş arasında kardeş kent ilişkisi kuruldu. Ödemiş Belediyesi, Defne Belediyesi’ne araç desteği sağladı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, meclis üyeleri Ufuk Aykol ve Metin Uçar’la birlikte Defne Belediyesi’nin görevlileriyle görüşerek bir adet kamyoneti teslim etti. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, üzerinde Ödemiş Belediyesi ve Defne Belediyesi logolarının yer aldığı kamyonetin, kardeş kent bağının da bir simgesi olacağını ifade etti.