Tekstil Park’ta depremzedeler için etkinlik düzenledi

• 13 Mart 2023
Aydın Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgelerinden gelen aileler ve çocukları için Tekstil Park’ta etkinlik düzenledi.

Depremlerin ilk gününden itibaren deprem bölgelerine destek olan, Aydın’a gelen vatandaşlar için çalışmalarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, çocukları da unutmadı. Tekstil Park’ta düzenlenen etkinliklerde çocuklar oyunlar oynadı, yaşadıkları stresten uzaklaşma fırsatı yakaladı. Çocuklarla birlikte satranç oynayarak keyifli vakit geçiren Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kum ve yüz boyama gibi etkinlikler de düzenledi. Çocuklar, Tekstil Park’ın içindeki trenle keyifli bir tur attı. Deprem felaketinin yarattığı sıkıntıları bir an olsun unutarak neşeli anlar yaşayan çocuklar, unutulmaz bir gün geçirdi.